RÓLAM


Köszönöm, hogy rám találtatok!


Vasziljevics Natasa vagyok, a privát életemben hobbikertész, állatrajongó és örök imádója minden természet alkotta csodának legyen az egy szép kavics, csillogó csigakastély vagy ősfás fenyőrengeteg. Szakmám szerint pedig ceremóniamester és szertartásvezető vagyok, fáradhatatlan, jó humorú, életvidám. Egyszerűen imádom a munkámat!

Pályafutásomat rendezvények és koncertek szervezésével, lebonyolításával kezdtem, ahol sikeresen kamatoztattam a pontosságra és a precizitásra való hajlamomat. Mivel nagyfokú teher alatt is kiváló munkát végzek, köszönhetően a maximalizmusomnak, így mindig, minden helyzetben megállom a helyem.

Később, hogy a nyelvtudásomat szilárdabb alapokra helyezzem, külföldi vitorlásversenyeket szerveztem 6 éven át, ahol beletanultam a csapatmunka fontosságába. Az olykor bizony extrém körülmények között végzett munka által komoly önkontrollra tettem szert. Megtanultam kezelni az adrenalintól túlfűtött helyzeteket, hiszen sokszor a tét az elnyert érmeken és kupákon kívül, nem kevesebb, mint a világbajnoki cím volt.

Mikor újra hazahúzott a szívem, a véletlen folytán csöppentem bele az esküvők világába és a mai napig határozottan emlékszem arra a pillanatra, amikor elvarázsolt, magába szippantott, belém ívódott ez a csodálatos esküvői mesevilág. Azóta biztosan tudom, hogy IGEN! megtaláltam a helyem!

Az motivál, hogy olyan esküvők házigazdája legyek, amelyekre minden résztvevő boldogan emlékszik vissza. Feladatom, hogy a legjobb tudásom szerint, levegyem a vállatokról a terhet, és jelenlétemmel egy gondtalan estét biztosítsak a számotokra. Az esküvőtök része, nem pedig főszereplője vagyok. Amikor kell a legnagyobb tisztelettel és kedvességgel irányítom a vendégeiteket, miközben a háttérben maximális profizmussal koordinálom az eseményeket. Célom, hogy mindabból a sok szervezésből, amit a szolgáltatókkal közösen megvalósítunk, Ti és a résztvevők csak egy könnyed, vidám hangulatot érzékeljetek és kellemesen szórakozzatok, miközben én úgy vezénylem le az esküvőtöket, ahogyan azt Ti megálmodtátok.

HOGYAN TOVÁBB?


Amennyiben elnyertem a tetszéseteket, következő lépésként vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót. Ez a találkozó a kölcsönös szimpátiáról és a bizalomról szól. Fontos hogy úgy érezzétek, én vagyok az, aki Hozzátok, a mentalitásotokhoz és a vendégeitek stílusához a legjobban passzol.

A személyes találkozó alkalmával megbeszéljük, mi az, amit megálmodtatok, mi az, amit Ti vártok tőlem, és én rengeteg kreatív ötlettel segítek Nektek színesebbé tenni a nagy napot.

Megtisztelő, ha úgy érzitek az én szakmai felkészültségem, maximalizmusom és hozzáállásom a legmegfelelőbb Számotokra. Fontos számomra, hogy profizmusommal bebizonyítsam nektek, érdemes vagyok a nekem ajándékozott bizalmatokra. Célom, hogy mire elérkezik a várva várt nap, Ti csak kényelmesen hátradőlve, a vendégeitekkel együtt szórakozva, élvezzétek ezt a napot. Én ott leszek, és minden részletre figyelek, minden felmerülő problémát áthidalok. A Ti dolgotok az, hogy megéljétek a csodát, ami veletek történik a szerelmetek ünnepén, a többit bízzátok rám!

— Szertartás vezetés

 

Ha különleges és egyedi szertartásra vágytok!

Imádok szertartást vezetni! Egy esküvőnek ez az a pillanata, ahol minden résztvevő átéli a csodát. Azt a meghittséget és romantikát, amit a mindent felemésztő szerelem táplál. Amikor már egyfolytában azt érzitek, hogy a szerelmetek nem tud olyan közel lenni hozzátok, hogy ne hiányozna szüntelenül. Eljön az a pillanat, amikor a boldogságotokat a szeretteitekkel is meg akarjátok osztani. Kijelenteni önmagatok és a világ előtt, hogy egymáshoz tartoztok és kitartotok a másik mellett, akármi történjen is. Megérik bennetek a vágy, hogy mindezt a szívetekben létrejövő csodához méltóan tehessétek meg, és ekkor elkezditek megálmodni a szertartást…


Szertartásvezetőként az a feladatom, hogy olyan szertartással lepjelek meg titeket és a családtagjaitokat, ami egyszerre elérzékenyít és megnevettet. Az a célom, hogy a szívetekből beszéljek, hogy a szerelmes szavaitokat a legszebb formába öntsem. Fontos számomra, hogy együtt valóra váltsuk mindazt, amit az esküvői szertartásotokra megálmodtatok. Tántoríthatatlanul hiszem, hogy leleményességgel és kreativitással bármit meg lehet valósítani és az esküvői szertartásotok IGENIS lehet egy igazi tündérmese!

VIDEÓK

 
 
 

Rólam mondtátok

 • Ilona&Goran
  Még ma is, és szerintem sokáig a hatása alatt leszünk, hogy mennyire varázslatos nap volt. És ezt mind neked és a csodacsapatnak köszönhetjük. Képzeld el, hogy a szüleim nagyon féltek, mert senkinek nem ismerték a munkáját. Nagyon szkeptikusan álltak eleinte mindenhez. Viszont másnap fél hatkor (és egészen máig) azt mondták nekünk, hogy annyira jó volt a buli, hogy ha Dávid, a tesóm majd megnősül, ugyanezt a csapatot szeretnék felkérni. Úgyhogy biztos vagyok benne, Nati, hogy még találkozni fogunk a jövőben! Végtelenül hálásak vagyunk neked!
  Ilona&Goran
 • Szandi&Robi
  Ismét szeretnénk megköszönni a rengeteg segítséget, kedvességet, figyelmességet és profizmust, amivel tökéletessé varázsoltad a mi nagy napunkat. A vendégek is nagyon dicsérték a ceremóniát. Valóban nagyon különleges és személyes volt a beszéd, amit írtál nekünk. Örök emlék marad számunkra! :) Élveztük a szervezés minden pillanatát is, mert tudtuk, hogy hozzád bármikor fordulhatunk egy-egy jó tanácsért. Szerencsések vagyunk, hogy rád találtunk! :)
  Szandi&Robi
 • Laura&Gábor
  Először is szeretnénk megköszönni azt a sok segítséget, amit kaptunk Tőled, a sok ötletet, azokat az apró kis dolgokat, amikkel könnyebbé tetted a készülődésünket és a sok türelmet :). Teljes mértékben meg voltunk elégedve Veled :) Számunkra pont olyan volt A Nap amilyennek elképzeltük, jobbat nem is kívánhattunk volna. Csupa pozitív visszacsatolást kaptunk a vendégektől. Szívből ajánlottalak már más pároknak is :) és foglak is ajánlani a későbbiekben :)
  Laura&Gábor
 • Orsi&Józsi
  Kedves Nati! Mérhetetlen nagy hálával tartozunk Neked, hogy életünk egyik legmeghatározóbb pillanatát tökéletessé varázsoltad beszédeddel! Gondolatainkat, érzelmeinket, hálánkat és köszönetünket szüleink, nagyszüleink és barátaink felé a legszebb szavakkal, gyönyörű előadás móddal közvetítetted! Egyszerre sírtunk és nevettünk! Nevetve sírtunk és sírva nevettünk! Az egész szertartás ideje alatt, olyan érzésünk volt, mintha megszűnne a külvilág, megérintetted beszédeddel családunk, barátaink, hozzátartozóink lelkét! -és hogy tovább menjek, a szolgáltatóinak lelkét is! Kevés olyan esküvő van, ahol még a felszolgálók is küzdenek a könnyekkel! Egyszóval tökéletes volt! Pont azt kaptuk, amit szerettünk volna! - sőt!!! Jóval többet! Tiszta szívből ajánlunk mindenkinek! - biztos vagyok benne, hogy barátaink esküvőjén mi még találkozni fogunk, és nagyon várjuk, hogy újra hallgassunk Téged! Köszönjük a sok segítséget, és türelmet, amit mind a felkészülésben, mind az esküvő napján kaptunk Tőled! Élmény volt együtt dolgozni Veled! Puszilunk,
  Orsi&Józsi
 • Kamilla&Tomi
  Drága Nati! Hazaértünk A nászútunkról, de még mindig az esküvőt emlegetjük. Nem tudom eléggé kifejezni azt, hogy mennyire hálás vagyok neked, nemcsak az aznap esti, napközbeni, hanem a több hónapos munkádért, hogy mindig számíthattam rád mindenben. Egy igazi ünnep volt az esküvőnk, egy olyan ünnep, amire azt hiszem, tényleg mindig emlékezni fogunk. Ehhez az kellett, hogy te tényleg mindent intéztél aznap, és ezáltal lehetőségünk volt arra, hogy minden egyes pillanatot átéljünk. Én is és Tomi is nagyon örülünk annak, hogy megismerhettünk, hálásak vagyunk mindenért!
  Kamilla&Tomi
 • Kriszti&Márk
  „Még egyszer szeretnénk megköszönni a szertartást. Nagyon örülünk, hogy téged találtunk meg vele, mert tökéletes volt! A kettőnkről szóló részek is, és hát a családos is gyönyörű volt, imádtuk minden mondatát és a násznép is! Szinte mindenki megjegyezte, hogy mennyire jó volt és tényleg felejthetetlenné varázsoltad nekünk! A fotósunk pedig ezt írta: „annyit azért had mondjak el, ebben a 7-8 évben rengeteg esküvőt fotóztam, de ilyen szép precízen megszervezett és megható esküvőben nem volt részem, hatalmas gratula!” És ez nagy részben a te érdemed, szóval tényleg nagyon köszönjük!”
  Kriszti&Márk
 • Zanda+Zoli
  We are really sad that it is over. But it feels really good to be married :) These were so intensive days and such a nice wedding. We really liked it and all of our guest loved it as well, besides we heard only good things about you too :) We are so thankful and grateful that you did such a wonderful job. We thank you for being a part of our Big day and we are confident that we could not chosen a better CM.
  Zanda+Zoli
 • Gabi+Tomi
  „Nagyon örülünk, hogy Rád találtunk, nem tudjuk, hogy milyen erő vezérelte a dolgokat, de egyik pillanatról a másikra találtunk meg és azonnal éreztük, hogy Te vagy az, aki a tökéletes esküvőnk lelke leszel. Szeretnénk megköszönni, hogy Te lettél a ceremónia mesterünk. Nagy bajba kerültünk, de kihúztál minket a gödörből és olyanná varázsoltad az eseményt, amilyenről mindig is álmodtunk. Főleg Tomi tartott attól, hogy sok feszültséggel teli lesz számára a nap, nem nagyon szeretünk a középpontban lenni, de azért egy esküvőn a menyasszony mindig ragyog, a vőlegény meg egy picit tart a rá váró dolgoktól. A rendelkezésre álló nagyon rövid idő alatt olyan bizalom alakult ki, amire gondolni sem mertünk, páratlannak gondoljuk. Onnantól kezdve pedig, hogy megjelentél szombaton, eltűnt minden félelem és aggódás, sosem hittük volna, de minden feszültség kiszaladt belőlünk, éreztük, hogy minden a legjobb kezekbe került és az este folyamán minden egyes pillanatot élvezni tudtunk, segítettél örökké emlékezetessé tenni ezt a csodaszép napot. KÖSZÖNJÜK!”
  Gabi+Tomi
 • Anna+Balázs
  „Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkádat! A szívünkbe zártunk! Örülünk, hogy téged választottunk, minden tökéletes volt :) „
  Anna+Balázs
 • Tünde+Peti
  „Nincs olyan nap, amikor ne beszélnénk az esküvőnkről! A visszajelzések alapján is nagyon jól sikerült! Sokan azt mondták, hogy az év esküvője volt! Ez nagyon hízelgő, és nagyon sokszor emlegetünk, hogy nélküled nem lehetett volna ennyire tökéletes!”
  Tünde+Peti
 • Csenge+Robi
  „Köszönünk mindent! Csodás nap volt! Mindenki annyira boldog volt! Remekül érezték magukat! :) mi is :) Annyira örülök, hogy megismertelek és nagyon fogsz hiányozni. Anya azt mondta, hogy mintha családtag lennél. Ezt mi is így érezzük ♡ Remélem, hogy fogunk meg találkozni.
  Csenge+Robi
 • Anett+Jocó
  „Szinte minden vendég megemlítette, hogy ilyen őszinte, megható és humoros szertartásban még sose volt részük, örök emlék lesz számukra is. És a csodás hangoddal se tudott senki betelni, Nati.”
  Anett+Jocó

Kapcsolat

Árakról, szabad időpontokról és kedvezményes csomagajánlatokról érdeklődj bátran telefonon
vagy e-mailben!

Vasziljevics Natasa
Ceremóniamester és szertartásvezető
Telefon: +36 70 613 58 51
e-mail: vasziljevicsnatasa@gmail.com

ÜZENJ NEKEM!