top of page
perfect-ceremony-flower background strip white.png

HOGYAN TOVÁBB?

Vasziljevics Natasa | Ceremóniamester és szertartásvezető

Amennyiben elnyertem a tetszéseteket, következő lépésként vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót.  Ez a találkozó a kölcsönös szimpátiáról és a bizalomról szól. Fontos hogy úgy érezzétek, én vagyok az, aki Hozzátok, a mentalitásotokhoz és a vendégeitek stílusához a legjobban passzol.

A személyes találkozó alkalmával megbeszéljük, mi az, amit megálmodtatok, mi az, amit Ti vártok tőlem, és én rengeteg kreatív ötlettel segítek Nektek színesebbé tenni a nagy napot.

Megtisztelő, ha úgy érzitek az én szakmai felkészültségem, maximalizmusom és hozzáállásom a legmegfelelőbb Számotokra. Fontos számomra, hogy profizmusommal bebizonyítsam nektek, érdemes vagyok a nekem ajándékozott bizalmatokra. Célom, hogy mire elérkezik a várva várt nap, Ti csak kényelmesen hátradőlve, a vendégeitekkel együtt szórakozva, élvezzétek ezt a napot. Én ott leszek, és minden részletre figyelek, minden felmerülő problémát áthidalok. A Ti dolgotok az, hogy megéljétek a csodát, ami veletek történik a szerelmetek ünnepén, a többit bízzátok rám! 

Vasziljevics Natasa Flower Magenta50.png
bottom of page