top of page
Search
  • Writer's pictureVasziljevics Natasa

Mitől lesz jó az esküvőtök?

Amikor végre kitűzitek az esküvőtök dátumát, elkezdődik az izgatott készülődés. A legjobb tudásotok szerint, kiválasztjátok a helyszínt, a menüt, a ceremóniamestert/vőfélyt, a dj-t/zenekart, a dekort, a ruhát, és megálmodtok minden apró részletet. Kértek ajánlásokat és böngésztek a neten, mert szeretnétek, hogy az esküvőtök a lehető legtökéletesebb legyen. Rengeteg döntést kell meghoznotok a szervezés közben, ami komoly felelősséggel és így persze rengeteg stresszel is jár. Bár minden tőletek telhetőt megtesztek, mégis mire eljön az esküvőtök napja, már úgy érzitek túl sokat idegeskedtetek. Egyfolytában azon izgultok, hogy vajon minden olyan lesz-e, ahogyan azt megálmodtátok. Vajon tényleg jó lesz-e az esküvőtök? Hiszen ez a nap egyszeri és megismételhetetlen.

De mégis mitől lesz jó az esküvő?

Bizony az igazság az, hogy a legnagyobb részben Tőletek! Attól, ahogyan Ti érzitek magatokat. Mert az, amit kisugároztok, előbb-utóbb átragad a vendégeitekre. Ha aggódó, kezét tördelő vagy kétségbeesett menyasszonyt, mosolytalan vőlegényt látnak, a násznép apránként automatikusan visszatükrözi ezeket az érzéseket. A jó esküvő nem a dekoráción és a szép ruhán múlik, persze ezek kétség kívül befolyásolják a közérzetet. Ám ezek csak kellékek, amik elvesztik a csillogásukat, ha az ifjú pár arcáról lerí az aggódás és az idegeskedés.

De akkor hogyan is legyetek ellazultak ezen a soha meg nem ismételhető napon?

Természetesen nagyon sok múlik a megfelelő szolgáltatók kiválasztásán is. Fontos, hogy akikre rábízzátok a nagy napotokat, teljes mértékben megnyugtassanak, és biztosak legyetek benne, hogy minden szempontból jól döntöttetek. Elengedhetetlen, hogy úgy érezzétek, tényleg a legjobb kezekbe adtátok életetek egyik legfontosabb napjának lebonyolítását. A szolgáltatók profizmusa és kedvessége meghatározza a Ti hangulatotokat is. Egy jó vőfély vagy ceremóniamester már a kisugárzásával is megnyugtat, így könnyedén rábízzátok a váratlan helyzetek megoldását is. Egy profi és lelkes dj vagy zenekar még az álomszuszék rokonokat is megtáncoltatja, pusztán azzal, hogy igyekszik a vendégeitek ízlésére ráhangolódni.


"Elengedhetetlen, hogy úgy érezzétek, tényleg a legjobb kezekbe adtátok életetek egyik legfontosabb napjának lebonyolítását."

De akármilyenek is a szolgáltatók, akiket választottatok, a legfontosabb, hogy ezt a napot, az eskütök napját, maximálisan együtt, szerelmes szívvel töltsétek. Kell, hogy legyenek pillanatok, amikor ránéztek a párotokra és észreveszitek, hogy ez a megismételhetetlen nap, most tényleg a szerelmetek megünnepléséről szól. Hiszen hiába a legszebb helyszín vagy a legfinomabb étel, ha az egész esküvő csak egy ideges rohanás, amin túlestek, anélkül, hogy egy percre is átvillanna az elméteken, miért is vagytok ott, és miért van körülöttetek az a rengeteg ember, akiket azért hívtatok meg, hogy veletek ünnepeljenek. Hiszen az esküvő nem a precízen meghajtogatott szalvétákról és a csillogásról szól. Az esküvőt azért szervezitek, mert meg akarjátok ünnepelni, hogy boldogok vagytok, hiszen megtaláltátok őt, akit végtelenül szerettek.Meg akarjátok osztani vele, és csakis vele, az egész életeteket. Ez a boldogság sokkal nagyobb kinccsé válik, ha megoszthatjátok a szeretteitekkel. Ha büszkén kijelenthetitek ország-világ, sőt az egész univerzum előtt, hogy IGEN! Ő AZ! Ennek az érzésnek a megünneplésére való gyönyörű hagyomány az esküvői mulatság. Mindemellett az érzés mellet pedig már nem is olyan fontosak az apró malőrök, mint például a nem megfelelő színű szalagdísz a tortán, vagy egy elrontott lépés a nyitótáncnál.


"A lényeg, hogy felszabadultan és jól érezzétek magatokat a számotokra legkedvesebbekkel. "

Ami igazán számít, az az, hogy Ti ott vagytok, és egy párként, az összetartozásotokat szimbolizálva, vágjátok fel közösen a tortát és az első közös táncotokkal nyitjátok meg a bulit. A lényeg, hogy felszabadultan és jól érezzétek magatokat a számotokra legkedvesebbekkel. Ha vidámak vagytok és sugárzik rólatok a szerelem, eltörpülnek azok a kis apróságok, amiken a szervezés közben idegeskedtetek. Végeredményben a boldogsághoz, és így a jó esküvőhöz is, laza lelkiállapot kell. Az természetes, hogy mindenki azt szeretné, hogy amit megálmodott, az maradéktalanul valóra váljon, és végig törekedni is kell rá, de legyen az a cél, hogy az esküvő után főleg arra emlékezzetek vissza, milyen jókat is nevetgéltetek, és hányszor néztetek össze életetek társával szerelmesen vagy cinkosan.


Válaszátok ki a hozzátok legjobban illő szolgáltatókat, és valósítsátok meg minden elképzeléseteket! Viszont a legfontosabb, hogy folyamatosan jusson eszetekbe a szervezés közben és az esküvőtök napján is, mindaz az érzelem, amiért az esküvőbe és a közös életbe belevágtok.


Legyen gyönyörű szép az esküvőtök, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!Ui: a cikk korábban megjelent nyomtatásban a Queen Esküvő Magazinban

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page