top of page
perfect-ceremony-flower background strip white.png

RÓLAM

perfectceremony-vasziljevicsnatasa.jpg

Vasziljevics Natasa vagyok, a privát életemben hobbikertész, állatrajongó és örök imádója minden természet alkotta csodának legyen az egy szép kavics, csillogó csigakastély vagy ősfás fenyőrengeteg. Szakmám szerint pedig ceremóniamester és szertartásvezető vagyok, fáradhatatlan, jó humorú, életvidám. Egyszerűen imádom a munkámat!

A véletlen folytán csöppentem bele az esküvők világába, mégis az első pillanattól azt éreztem, hogy IGEN! megtaláltam a helyem! Mivel lételemem a probléma megoldás ráadásul imádom, ha az emberek a környezetemben felszabadultak és vidámak, ezért mindent meg is teszek annak érdekében, hogy a legvisszafogottabb vendég szemében is meglássam csillogni a derűt.

Egyszerűen imádom a munkámat!

Bevallom, maximalista vagyok. Ezért csak akkor vagyok nyugodt, ha minden erőmet, szívemet-lelkemet beleadhatom a munkámba. Az motivál, hogy olyan esküvők házigazdája legyek, amire minden résztvevő boldogan emlékszik vissza. Úgy gondolom, az a feladatom, hogy a legjobb tudásom szerint, levegyem a vállatokról a terhet, és a jelenlétemmel egy gondtalan estét biztosítsak a
számotokra. Fontosnak tartom azt, hogy az esküvőtök része, ne pedig a főszereplője legyek. Amikor kell, a legnagyobb tisztelettel, kedvességgel és rengeteg mosollyal irányítom a vendégeiteket, miközben a háttérben maximális profizmussal koordinálom az eseményeket.

Én úgy vezénylem le az esküvőtöket, ahogyan azt Ti megálmodtátok.

Célom, hogy mindabból a sok szervezésből, amit a szolgáltatóitokkal a háttérben közösen megvalósítunk, Ti és a résztvevők csak egy könnyed, vidám hangulatot érzékeljetek és kellemesen szórakozzatok, miközben én úgy vezénylem le az esküvőtöket, ahogyan azt Ti megálmodtátok.

Vasziljevics Natasa

Ceremóniamester és szertartásvezető

Private Parties

VIDEÓ

Perfect Ceremony | Vasziljevics Natasa

Perfect Ceremony | Vasziljevics Natasa

Play Video
bottom of page