top of page
perfect-ceremony-flower background strip white.png

SZERTARTÁS VEZETÉS

Weddings
Leila+Alex wedding.jpg

Ha különleges és egyedi szertartásra vágytok!

Imádok szertartást vezetni! Egy esküvőnek ez az a pillanata, ahol minden résztvevő átéli a csodát. Azt a meghittséget és romantikát, amit a mindent felemésztő szerelem táplál. Amikor már egyfolytában azt érzitek, hogy a szerelmetek nem tud olyan közel lenni hozzátok, hogy ne hiányozna szüntelenül. Eljön az a pillanat, amikor a boldogságotokat a szeretteitekkel is meg akarjátok osztani. Kijelenteni önmagatok és a világ előtt, hogy egymáshoz tartoztok és kitartotok a másik mellett, akármi történjen is. Megérik bennetek a vágy, hogy mindezt a szívetekben létrejövő csodához méltóan tehessétek meg, és ekkor elkezditek megálmodni a szertartást…

Igenis lehet egy igazi tündérmese!

Szertartásvezetőként az a feladatom, hogy olyan szertartással lepjelek meg titeket és a családtagjaitokat, ami egyszerre elérzékenyít és megnevettet. Az a célom, hogy a szívetekből beszéljek, hogy a szerelmes szavaitokat a legszebb formába öntsem. Fontos számomra, hogy együtt valóra váltsuk mindazt, amit az esküvői szertartásotokra megálmodtatok. Tántoríthatatlanul hiszem, hogy leleményességgel és kreativitással bármit meg lehet valósítani és az esküvői szertartásotok IGENIS lehet egy igazi tündérmese!

Gyakori kérdések

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan írok nektek szertartást?

Amikor megírom a szertartásotokat az sosem nagy szavakkal teletűzdelt, szirupos szöveg, hanem egy meghitt szerelmi vallomás. Tőletek. Egymásról. Azokról a napi szinten egymásért megtett gesztusokról, a köztetek lévő kis cuki szokásokról, azokról a gondolataitokról, ami akkor fogalmazódik meg bennetek, amikor kicsit távolabbról, tudatosabban szemlélitek egymást. Imádom, ha megosztjátok velem az élményeiteket, az emlékeiteket. Ha elmondjátok miben számíthattok egymásra, mit szerettek a másikban, miért pont Ő az IGAZI.

Kötetlenül beszélgetünk majd, röhögcsélve, sztorizgatva. Ezek számomra a legkedvesebb pillanatok egyikei. Ilyenkor hálás vagyok a bizalmatokért, a barátságotokért. Azért, hogy megtiszteltek azzal, hogy betekintést engedtek nekem a kapcsolatotokba. Mindeközben a szemem előtt szinte kirajzolódik az az eltéphetetlen kötelék, ami titeket összefűz, majd hazaérve ezekkel az érzésekkel feltöltődve írom meg nektek a teljesen egyedi, csak Rólatok szóló szertartást.

Miben leszek az esküvőtökön?

A menyasszonyaim gyakran megkérdezik, hogy mit fogok felvenni az esküvőre? Természetesen zárt ruházatot. Nem fogom túlöltözni a menyasszonyt.

Csinosan, de nem szexisen, elegánsan, profi ceremóniamesterhez méltóan jelenek meg. Mindig igyekszem a választott dekorációtok színével harmonizálóan öltözni, amennyiben ezt igényelitek.

Hányszor fogunk találkozni az esküvőtök előtt?

Ahányszor csak szükségetek van rám. Természetesen telefonon, e-mail-ben, viber-en, vagy skype-on is sok mindent át tudunk beszélni, szóval, az sem akadály, ha külföldön éltek, de én hiszek abban, hogy a személyes találkozóinkon sokszor oldottabban, közvetlenebbül tudunk beszélgetni.

Az engem felkérő párokkal gyakran olyan barátság és kötődés alakul ki, ami az esküvő után is megmarad. Hiszen rengeteget nevetünk, szervezünk, agyalunk együtt, hogy a nagy napotok tényleg tökéletes legyen. Ezért arra kérlek Titeket, hogy amennyiben lehetőségetek van rá, mindenképpen üljünk le néhányszor személyesen is beszélgetni!

Hogyan fogok kommunikálni a vendégeitekkel?

A találkozóink során, meg fogom kérdezni, mit szeretnétek tőlem? Magázzam, vagy tegezzem a vendégeiteket? Amennyiben a tegezést választjátok, a helyszínen azért ezt a násznépetektől, örömanyuktól, örömapuktól is megkérdezem. Bár általában mindenki a tegeződést választja, ettől függetlenül én ezt továbbra is a legnagyobb udvariassággal és kedvességgel teszem majd meg.

Leila+Alex wedding2.jpg

A másik kérdés, ami fel szokott merülni, az a hangerő. Nem vagyok vőfély, és nincs zengő orgánumom, de van hangerőm. Mindamellett van technikai felszerelésem is segítségként, mert valljuk be, azért főszezonban minden hétvégén száz embert túlkiabálni elég komoly kihívást jelentene. Épp ezért az esküvőtökre saját felszereléssel érkezem: megafon, mikroport, mikrofon és vevőegység.

 

Milyen játékokat fogunk játszani?

Természetesen nem kötelező játszani, és sokszor nincs is rá szükség, viszont, ha mégis szeretnétek, együtt kitaláljuk a játékok listáját.

 

Általában elegendő egy, maximum két játékot kiválasztani, de ha továbbiakra is szükség lenne az este folyamán, mindig vannak kellékek a kocsimban.

Tudnotok kell, hogy nem szoktam olyan játékokat játszatni, amiben Ti vagy a vendégeitek kellemetlenül érezhetik magukat. Csak előre leegyeztetett játékot játszunk és nem célom, hogy cikis helyzetbe kerüljetek, vagy pironkodnotok kelljen. Kivéve, persze, ha külön ezt kéritek.;-) Viszont ez esetben is fontos számomra, hogy se a testi épségetek se a méltóságotok ne sérüljön.

Mikor és hogyan tudtok fizetni?

Amikor a szerződést megkötjük, a foglalóról, számlát adok Nektek. A fennmaradó összeget az esküvőtök napján rendezzük, szintén számla ellenében.

Amennyiben a szerződést nem személyesen kötjük, (mert külföldön éltek..stb), utalással is tudtok fizetni. Ez estben is az átutalt összegről számlát adok Nektek.

Lehet külön csak szertartás vezetést kérni?

Mivel nagyon sokat beszélgetek Veletek a szertartás szöveg megírása kapcsán, így lényegesen többet elmeséltek nekem, és jobban megismerem mire is vágynátok igazán. Ezért mint ceremóniamesteretek, meg tudok valósítani, olyan kis részleteket is, amikre lehet, hogy tudatosan nem is gondoltatok, de ezekkel az apróságokkal együtt lesz tökéletes a napotok.

Mégis van lehetőség külön csak szertartás vezetést kérnetek tőlem. Ez esetben is ugyanúgy, teljes szívvel vetem bele magam a feladatba, mintha az egész napot Veletek tölteném és természetesen bárkivel szívesen együtt dolgozom.

Hol vállalok esküvőket? Szállásra szükségem van-e?

 

Az ország bármely pontján vállalok esküvőket és szállásra nincs szükségem. Mivel sosem iszom alkoholt, ezért bárhonnan hazavezetek. Ha nagyon távoli a helyszín és igazán hosszú napot terveztünk, akkor sofőrrel érkezem, aki aznap a segítségünkre lesz bármiben. Számotokra ez plusz költséget nem jelent.

bottom of page